top of page

14/Joulukuu 2019

Projekteria Oy

on aloittanut
toimintansa.

press1.jpg

Riittävä suunnittelu on onnistumisen perusta.

Tähän ajatukseen nojaten, olemme viimeisen kahden vuoden ajan aloittaneet toimintaamme yritysten projektin hallinnan kehittämisen ympärillä tarkasti kuunnellen ja kenttää varovasti tunnustellen.
 

Haastattelimme asiakkaita ja heidän asiakkaita sekä keräsimme kommentteja ja ajatuksia, joiden pohjalta muotoilimme tulevaa liiketoimintamallia projektinhallinnan kasvukumppanina.
 

Tämän muotoiluvaiheen aikana tuli riittävän usein ja eri tavoin esille, että olimme ajatuksissamme ja tekemisessämme olleet oikeilla jäljillä. Meillä oli ajatus projektin hallinnan konsulttiyrityksestä, joka palvelee ja on lähellä asiakkaitansa ja tekijöitänsä. 

 

Projekteria Oy on nyt perustettu ja toiminta on täydessä vauhdissa. 

Missiomme on tehdä ammattimainen projektinhallinta helposti saavutettavaksi mahdollisimman aikaisessa yrityksen vaiheessa ja tukea heitä kasvun keskellä luotettavana kumppanina.

 

Tiesitkö muuten, että haasteet, joita projektiryhmät ja sidosryhmäläiset tyypillisesti tuovat esille, ovat hyvin usein sanasta sanaan samanlaisia, yrityksen koosta ja projektin hallinnan sen hetkisestä maturiteetista riippumatta?
 

Näiden haasteiden takana on meidän kokemuksessa aina löytynyt yksi yhteinen nimittäjä: Yrityksen projektimalli ja toimintaa tukeva PMO toiminta. Joko sellaisia ei ole ollut,– tai ne eivät ole olleet riittäviä tai sitten niiden mukaisia käytäntöjä ei ole noudatettu. Projekterian toiminnan ytimessä on yrityksen PMO-toiminnan tukeminen eri keinoin, huomioiden projektimallin ylläpitäminen ja kehittäminen.

 

Ja kuten projekteissakin, myös Projekteriassa arvioidaan toimintaa ja palveluita jatkuvasti lessons learned -käytänteiden mukaisesti, mutta myös asiakkaita ja tekijöitä kuuntelemalla. Asiakkaan osallistuminen Lessons Learned palaveriin onkin myös projekteissa hyvä tapa saada tietoa toiminnan laadusta ja potentiaalisista kehityskohteista.

 

Todellisia kasvutarinoita tehdään siis yhdessä. Tervetuloa mukaan kasvamaan ja rakentamaan Projekteriaa, – Projektipäällikkönä, PMO konsulttina, Asiakkaana tai Kumppanina.

Jonna Kannos

CEO, Founder

Project manager, PMO Consultant

 

GSM: +358 50 994 3712

Email: jonna.kannos@projekteria.fi

www.projekteria.fi

bottom of page